Dec 11

Sten tycker om att skriva

Sten tycker om att skriva. Sten fantiserar om att skriva en roman, han kanske inte har tillräcklig kunskap att skriva en hel roman men det struntar han i. Sten börjar skriva. Han kämpar hårt och har både uppförsbacke med motvind som saktar ner hans skrivande, han lyckas ändå få klart det första kapitlet. Sten läser genom det nyskrivna och lägger märke till att det han skrev inte alls reflekterar det som han trodde att han skrev. Han blir besviken och säger, ”det här kommer inte att gå, jag kommer aldrig kunna skriva en hel roman”. Han tar ett steg bort från sitt skrivande och bestämmer sig för att åka på semester. Sten åker iväg. 

Efter ett par dagar semester känner han iver att skriva. Han bestämmer sig för att skriva ner allting han får uppleva under sin semester, och det var exakt det han gjorde. Semestern kom till sitt slut och han åkte hem. Nu hade Sten full energi till ett nytt försök att skriva sin roman och det var exakt det han gjorde. När Sten hade skrivit ett tag att märkte han att det var riktigt trevligt att skriva om hans upplevelser under semestern. 

Han tänkte en stund. Nu bestämde han sig att istället skriva om hans upplevelser som han upplever hemma. Sten tänkte ”Detta har jag faktiskt erfarenhet av, till skillnad från att kämpa mig igenom en roman. Jag kommer nog att lära mig skriva en roman i framtiden, så länge jag skriver dagligen om mitt vardagliga liv”. Nu startade Sten blogg så att andra kunde läsa om hans vardagliga liv. 

Ett år gick, och nu åkte Sten åter igen på en semester. Den här gången kände han en större iver att få åka iväg och börja skriva, orsaken till detta var på grund av att innan Sten åkte iväg så startade han en blogg via en annan hemsida efter namnet The Blog Bar. Med hjälp av denna hemsida kunde Sten nu dela sin blogg, men likaså läsa andra människors bloggar inom kategorin resor. Sten satt timtal framför datorn och upptäckte nya bloggare som skrev om en massa olika saker. Han hittade bloggare som skrev om bland annat; ”De bästa resmålen vid medelhavet” och ”Tips om hur man undviker svindleri i Asien”.  Men han hittade också bloggare som fokuserade på samma sak som Sten, sådana som skrev om deras upplevelser dag till dag under deras semester. Idag har Sten ett nätverk av kontakter och en stor del av dem är bloggare som han fått kontakt via The Blog Bar.

Dela din erfarenhet!

Har du en blogg? Eller har du helt enkelt erfarenhet om en bloggplattform som du tycker att andra ska få läsa? På OmdömesStalle kan man skriva recensioner om olika företag. Varför ska man lägga ner tid att skriva recensioner? Jo, så att andra kan lära sig av din erfarenhet och därefter tänka genom om företaget är värt deras tid. Det har absolut ingen betydelse om recensionen är positiv eller negativ, så länge som den är ärlig!

(Visited 7 times, 1 visits today)

Related Posts

Quickbooks customer service

Update for hp printer...

Sacred Lakes of Tibet

How to fix QuickBooks...

Neha Tyagi Beautiful and...

Responses

Lost Password

@

Not recently active